Gilles & Partner Incasso

“Uw geld, onze zorg.”

Incasso

Incasso kan worden beschouwd als het voortraject van de gerechtelijke procedure. Door het optimaliseren van de incassoprocedure kan in veel gevallen een langdurend, en tevens kostbaar juridisch traject vermeden worden.

Gilles & Partner heeft dan ook haar focus gelegd op incasso door een zeer uitgebreide incassoprocedure te hanteren. Wij streven na zoveel mogelijk incassozaken nog zonder tussenkomst van de rechter te kunnen afronden.

Op gepaste wijze wordt de debiteur gesommeerd over te gaan tot betaling. Schriftelijk, telefonische en in sommige gevallen door middel van een bezoek van één van onze field collectors. Wanneer nodig worden betalingsregelingen getroffen. Eventuele betwistingen zullen met u worden teruggekoppeld, alvorens de procedure zal worden voortgezet.

De resultaten van de gehanteerde incassoprocedure zullen maandelijks met u worden teruggekoppeld. In een duidelijk overzicht kunt u in één oogopslag zien wat de resultaten zijn geweest. Daarbij is aan de hand van dit overzicht de boekhouding eenvoudig bij te werken.

Incassotrajecten

Onze organisatie beschikt over adviseurs en specialisten die voor verschillende branches maatwerk incassotrajecten kunnen samenstellen. Uw visie met betrekking tot het benaderen van debiteuren zal met zorg in dit incassotraject worden opgenomen. Incasseren is één, maar behoudt van uw klant is in veel gevallen net zo belangrijk.

Direct een afspraak maken met één van onze adviseurs?
Afspraak maken

Brochure downloaden?

In onze brochure kunt u meer lezen over onze dienstverlening.

downloaden

Afspraak maken?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

afspraak maken

Werken bij Gilles & Partner Incasso

Wij zijn altijd op zoek naar professionals binnen het creditmanagement.

meer informatie