Gilles & Partner Incasso

“Uw geld, onze zorg.”

Gerechtelijke incasso

Gilles & Partner doet al het mogelijke om de debiteur te sommeren nog in den minnelijke de uitstaande vordering te voldoen. Echter, de mogelijkheid bestaat, om wat voor reden dan ook, dat uw vordering binnen het minnelijke incassotraject niet te incasseren valt. In dat geval staat u voor de keuze wel of niet een gerechtelijke procedure te starten.

Alvorens u een gerechtelijke procedure start zijn twee zaken essentieel: de verhaalsmogelijkheid op en de financiële positie van de betreffende debiteur. Met andere woorden: staat u juridisch sterk genoeg en is de betreffende debiteur überhaupt financieel in staat de openstaande schuld te voldoen?

Daarom zullen wij een onderzoek uitvoeren naar de verhaalbaarheid en financiële positie van de betreffende debiteur. Op basis van dit verhaalsonderzoek kunt u besluiten een juridische procedure te starten. Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten met gerechtsdeurwaarders door het hele land. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij over een landelijk dekkend netwerk aan gerechtsdeurwaarders beschikken.

Brochure downloaden?

In onze brochure kunt u meer lezen over onze dienstverlening.

downloaden

Afspraak maken?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

afspraak maken

Werken bij Gilles & Partner Incasso

Wij zijn altijd op zoek naar professionals binnen het creditmanagement.

meer informatie